İZMİR / MENDERES - Değirmendere Ortaokulu

Değirmendere Ortaokulu

Değirmendere Mah. Gazi Mustafa Kemal Caddesi No 2 Menderes/İZMİR
Vizyon
Çağımızın gereği olarak; değişim ve gelişimi sürekli hale getiren, teknolojiden etkin olarak yararlanan, çözüm odaklı, öncü ve üretken bir okul olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Genel Amaç ve Temel İlkeleri doğrultusunda, Atatürk ilke ve İnkılâpları’na bağlı, insani ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan ve geliştiren, çağdaş, katılımcı, Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren, bireyler yetiştirmek.
08:50 DERS BAŞLANGIÇ 15:30 DERS BİTİŞ
Katı Yakıt Kalorifer
Ulaşım
Cumaovası İZBAN istasyonundan kalkan 729 no´lu ESHOT belediye otobüsleri veya 15 dakikada bir kalkan Semt Garajı-Ataköy dolmuşları ile okulumuza ulaşımımız sağlanmaktadır.
Okulumuz Menderes ilçesine 16 km, İzmir il merkezine 45 km uzaklıktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda Eko-Okul projesi yütülmektedir. Ayrıca yerel projelerimiz "Bir Şiir, Bir Şair ve Bir Çocuk", "Okumak Yaşamaktır" projeleri devam etmektedir.